Дуже важлива Подяка для Друзів Патрона

Це Яків – керівник організації ГО – фонд Гуманітарного розмінування Ірпінь.

Наша крайня телефонна розмова два дні тому, коли я йому зателефонував і по шуму зрозумів, що він їде в автомобілі:

-Привіт, як справи?
-Нормально – їдемо на Сінергію – там снаряд знайшли…

Сінергія – хто не знає, це житловий комплекс в Ірпені. Потім виявилось, що це залишки авіаційної ракети, які містили в собі вибухівку.

Так у нашому місті кожного тижня знаходяться вибухонебезпечні залишки війни(ВЗВ) і ці хлопці, ризикуючи власним життям, так працюють кожного дня.

Активні бойові дії у нас були майже два роки тому, а подібні сюрпризи нам ще знаходити дуже довго.

Саме про це ми і розповідаємо дітям на своїх заняттях з Мінної небезпеки, і на кінець квітня юних Друзів Патрона у нас буде близько 25 тисяч! Все це діти, що були на наших заняттях і основна їх частина – школярі наших міст героїв  Ірпеня, Бучі і Гостомеля і Бучанської громади!

Пишаюся тим, що знаю цих хлопців і маю змогу робити з ними одну справу, тільки наша частина значно легша, а їхня смертельно небезпечна, але така необхідна мешканцям нашої громади.

Дууууже приємно отримати саме від них цю подяку для Друзів Патрона за нашу спільну роботу – ми пишаємось цим не збираємось зупинятися!

Хочу нагадати ірпінчанам про те, що завдяки цим хлопцям ми і наші діти  зараз  можемо себе відчувати більш безпечніше, і це велике щастя, що цей загін у нас є при Муніципальній Варті. 

До речі, це поки що єдиний приклад в Україні, коли місто має свою команду демінерів, які працюють за дууууже скромні кошти.

Тому хто хоче їх підтримати, залишаю тут реквізити благодійного фонду, в якому розміщено їх рахунок:
Найменування отримувача: БО МБФ АРЕТА
Код отримувача: 45120799
Рахунок отримувача: UA383052990000026002005029678
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Пам’ятаємо – малих донатів не буває, а цей загін врятував не один десяток життів ірпінчан – особливо в перші місяці після деокупації. Їх роботу не дуже видно неозброєним оком, але повірте – вона колосальна!

Безпечного і безвибухового нам усім життя!
Все буде Україна!
Слава Україні!

Similar Posts