Запрошуєм на Онлайн-марафон “Безпечні канікули“

Ми Друзі Патрона (Friends of Patron) і спеціалізуємося на заняттях з Mine Hazard training для дітей шкільного віку (6-17 років).

Наші волонтери пройшли спеціалізоване навчання та мають сертифікати від Національного Комітету Червоного Хреста України та Асоціації Саперів України.

Станом на сьогодні ми вже провели 500+  живих занять для 6000+ дітей Бучанського району – в основному це школи наших міст-Героїв – Ірпінь, Буча, Гостомель.

В квітні місяця ми активно вийшли в Онлайн-простір і за цей час провели заняття більше ніж для 4700 дітей з 8-ми областей України, тому загальна кількість навчених нами дітей вже перевалила за 10 тисяч!

За цей час ми відповіли не менше ніж на кілька тисяч запитань наших юних учнів, і почули більше сотні живих історій про вибухонебезпечні знахідки і боєприпаси.

Це дуже мотивує, тому що ми відчуваємо зворотній зв’язок від дітей і користь від нашої праці.

Дуже скоро починаються літні канікули – і школярі поїдуть в села до бабусь, в табори, в гості до родичів- а хтось залишиться вдома. У них з’явиться більше вільного часу і можливостей прогулянок по таким місцям, де можна натрапити на небезпечні знахідки.

Тому зараз ми підготували наступне:

До Всесвітнього дня захисту дітей ми проведемо Онлайн-марафон “Безпечні канікули” із 8-ми занять – 1-2 червня.

Це захід для привернення уваги дітей перед літніми канікулами на ВибухоНебезпечні залишки війни і правила поводження з ними!

Кожного дня ми будемо проводити по 4 онлайн-заняття:

  • 10:00
  • 11:00
  • 12:00
  • 13:00

Тривалість кожного уроку 30-35 хвилин з можливістю сесії питання-відповіді після заняття – 5-10 хв, тому весь увесь захід займе 35-45 хв – вік учасників 6-17 років.

Для наших постійних учнів скажу, що це нова презентація, спрямована на інтерактив і наглядні приклади. Ми зробили акцент на типи вибухонебезпечних боєприпасів, їх зовнішній вигляд і правила поводження з ними.

Додали багато наглядних відео, які підібрали на основі сотні запитань наших учнів – тепер ця тема їм стане ще більш доступнішою і зрозумілішою.

Буде цікаво як нашим старим учням, так і новим учасникам.

Для спеціалістів з безпеки і керівників шкіл, надаємо орієнтовний план навчання:

  • Види загроз
  • Види мін
  • Боєприпаси, що не вибухнули
  • Залишені боєприпаси
  • Саморобні Вибухові пристрої
  • Детонатори і набої
  • Види небезпечних місць
  • Правила безпечної поведінки

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням:

https://bit.ly/3BK4aEw

Наші постійні партнери – освітні заклади, вже активно бронюють зручний для них час, тому після заявки, обов’язково дочекайтесь нашого підтвердження.

Ми або підтвердимо заявлений вами час, або запропонуємо альтернативу. Очікуємо на коректне заповнення даних при реєстрації – це допоможе нам організувати процес реєстрації більш якісно.

Особливо нас цікавить реальна кількість необхідних вам з Zoom місць, тому що хтось може приймати тут участь прямо зі шкільного класу, а хтось персонально із дому.

Ми впевнені, що сьогодні кожна українська дитина повинна знати такі прості правила безпеки, це допоможе врятувати не одне життя, особливо в місцях де були активні бойові дії.

Бережіть своє життя і своїх близьких і не наражайте себе на небезпеку! До зустрічі, майбутні друзі Патрона з усієї України – ми йдемо до вас!

Have a safe and explosion-free life!
Glory to Ukraine!

Similar Posts