ДЕНЬ ЗНАНЬ 2023

Доброго дня – ми з Ірпеня!

Вітаємо усіх наших школярів і студентів з першим вересня – Днем Знань! Сподіваємось, шо всі встигли відпочити і набратись сил перед непростим навчальним роком! Хтось з вас тільки повернувся здалеку на Батьківщину, щоб почати сьогодні навчання – і це чудово!

Друзі Патрона теж повертаються до активної роботи в навчальних закладах Бучанського регіону.

На сьогодні, з початку старту нашої роботи, ми вже провели навчання з Мінної Небезпеки для:

  • 39 класів
  • 9440 дітей
  • +7100 школярів онлайн

Це були в основному заняття для школярів з Ірпеня, Бучі, Гостомеля та навколишніх містечок і сіл, географія занять онлайн нараховує 16 областей України.

В Ірпені ми вже працювали з усіма державними школами та з більшістю приватних. Але сьогодні у нашої громади ще одне свято – найближчим часом запускається робота в 3-му Ліцеї по вул. Северинівській 129.

Цей навчальний заклад був сильно пошкоджений на початку повномасштабного вторгнення в Україну і відновлений в нашому місті останнім, за підтримки Unicef.

Вітаємо з цим святом усіх дітей, батьків і вчителів – вони на цей момент дуже сильно чекали. Друзі Патрона теж готові зайти сюди для регулярного навчання дітей.

Також ми знаємо, що до усіх шкіл Бучанського району приходять сьогодні тисячі першокласників, тому ми теж готові провести з ними наші заняття в тих навчальних закладах, де ми вже працювали.

І на останок – ми дуже хочемо привітати школярів, студентів, батьків і вчителів з усієї України з початком навчання – хоча ще дуже багато закладів освіти будуть працювати в режимі онлайн, але все-таки будуть!

На нас чекає новий непростий навчальний рік і ми розуміємо, що частину навчального часу ми можемо провести в бомбосховищах. Ворог продовжує нас мордувати своїми повітряними атаками, як і цієї ночі.

Але вчитися треба – в живу, онлайн, дистанційно – будь-як, але треба.

Саме цим дітям жити в сильній, незалежній, європейській країні і вести її до нових звершень і висот – а для цього потрібні справжні знання!

Друзі Патрона, в свою чергу, готові до своєї частини цієї роботи – тому приймаємо заявки на проведення занять в тих школах і класах, де ми ще не були – пишіть нам в приватні повідомлення або під цим дописом.

Дякуємо нашим мужнім Збройним Силам за те, що українські діти можуть вчитися у себе на Батьківщині – за це сьогодні сплачується дуже висока ціна, в тисячі життів наших загиблих захисників.

Have a safe and explosion-free life!

З вірою і шаною у наші ЗСУ!
Everything will be Ukraine!
Glory to Ukraine!

Similar Posts