Друзі Патрона в Центральному Парку Ірпеня

Позавчора в Ірпінському Центральному парку Друзі Патрона разом зі своїми колегами з Товариства Червоного Хреста прийняли участь в дуже цікавому і корисному заході.

Тут зібралось майже 200 діток, які опинились в складних життєвих обставинах – загинув хтось із батьків або взагалі залишились без батьківської опіки.

Все було організовано спільними зусиллями кількох організацій – Товариства Червоного Хреста України, БФ “Для моєї України”, мережа супермаркетів НОВУС та ін.

Для дітей тут були створені  різні локації з освітніми та розважальними напрямками: гра з духом Ірпінського лісу ОМММом, виготовлення ляльки-мотанки, екскурсія по спецавтотранспорту (пожежна машина, швидка допомога та автомобіль поліції).

І звичайно ж наш навчальний стенд з Мінної Небезпеки.

Після закінчення бойових дій в Ірпені, в цьому парку було знайдено немало Вибухонебезпечних залишків війни – особливо мінометних мін, якими рашисти засипали наше рідне місто.

А в перші дні після повернення в місто я разом з іншими волонтерами приймав участь в прибиранні саме цього парку, поруч з яким я і живу. Тому він давно став для мене рідним!

Сьогодні кожна українська дитина має знати правила поводження з такими небезпечними знахідками – і ми продовжуємо їх навчати саме цьому!

Додатково під час відвідування локацій діти отримували солодкі подарунки та іграшки.

А ще наш міський голова Олександр Маркушин вручив нам Подяку за активну громадську позицію і допомогу місту – дякуємо Олександру Григоровичу за таку відзнаку нашої роботи!

Друзі Патрона йдуть далі – в школи Бучанської громади!

Have a safe and explosion-free life!
Everything will be Ukraine!
Glory to Ukraine!

Христос Воскрес!

Similar Posts