Перші онлайн-заняття від Друзів Патрона!

На минулих вихідних провели свої перші онлайн-уроки по Мінній небезпеці. Такі запити у нас були давно, але ми до цього робили акцент на живих заняттях.

Але сьогоднішні реалії  нам говорять про те, що потрібно виходити на інший рівень – наша Україна дуже велика і сотні тисяч дітей потребують зараз таких знань.

Перше онлайн-навчання ми провели для вихованців ірпінської соціально-спортивної школи Громадської Організації “Епіцентр дітям” та благодійного фонду “Реал Мадрид”.

Такий заклад в Ірпені відкрився ще в жовтні 2019 року і зараз в ньому навчаються понад 120 дітей віком від 6 до 17 років. Для них, крім занять спортом – футбол і баскетбол, ще організовуються навчання з різних корисних дисциплін.

Взагалі проєкт дуже крутий – такі школи існують в більше ніж 80 країнах світу на 5 континентах і в них навчається понад 100 тис. дітей.

Особисто я з великою повагою ставлюсь до людей, які займаються спортом з дитинства – це загартовує тіло і виховує дуже важливі риси характеру для майбутньої особистості.

Не дивлячись на те, що це був ранок суботи – всі групи прийшли до нас в повному складі й залишались до кінця уроку – ось що значить спортивна дисципліна.

Причому були не тільки 127 учнів, а ще і їх батьки. Тепер можна сказати, що ми проводимо повноцінне сімейне навчання.

Отримали безліч запитань як від юних спортсменів, так і від їх пап і мам.

Судячи з відгуків – всім дуже сподобалось, і ми навіть отримали офіційний лист-подяку від ГО “Епіцентр Дітям” за свою роботу.

Ми теж вам дуже дякуємо за довіру – ви робите дуже важливу справу для діток, які опинилися в нелегких життєвих умовах. Ми готові працювати та далі для всіх ваших вихованців, які цього потребують.

Нам теж онлайн формат зайшов – це можливість просувати нашу діяльність дуже швидкими темпами та на велику аудиторію українських дітей. Багато хто з них зараз знаходиться за кордоном, але все одно, вони вже дуже скоро повернуться на Батьківщину.

Не втомлюємося дякувати нашим дітям за їх силу і натхнення, яким вони заряджають нас і спонукають рухатись далі.

Тепер наша ціль – провести навчання з Мінної Небезпеки в цьому році для 100 тис. українських дітей.

І вже найближчими днями ми зробимо для цього перші важливі кроки.

До зустрічі, майбутні друзі Патрона з усієї України, ми вже йдемо до вас!

Безпечного і безвибухового нам усім життя!

Similar Posts