Книжковий магазин KateBooks

Завжди дуже приємно, коли з’являються нові партнери та однодумці, які розділяють наші цінності й ми дуже вдячні за те, що такі люди трапляються на нашому шляху.

Так вийшло і цього разу з нашими друзями й сусідами – власниками відомої в Ірпені офлайн-книгарні  “Katebooks”. 

Відтепер наша  дитяча книга-розмальовка від Друзів Патрона буде представлена і на їхніх полицях.  Книгарня активно веде онлайн роботу в інстаграм, ФБ @_katebooks та має сайт katebooks.com.ua, де нашу розмальовку вже теж можна замовити:
https://bit.ly/3wqpLTl 

Також вони започаткували волонтерську ініціативу в інстаграм @_katebooks_sale, куди ви можете передати свої прочитані книги українською мовою. Книги будуть реалізовані, а кошти направлені на допомогу війську.

На нашу думку – це дуже крутецька тема!

Про нашу розмальовку дуже багато писати не будемо – ми це вже робили неодноразово і посилання на  дописи ми залишимо в першому коментарі.

Просто хочемо наголосити, що для нас це не бізнес – а можливість залучити якісь кошти на операційну діяльність нашого проєкту Мінна Небезпека для дітей.

Це транспортні витрати, роздаткові матеріали, сувенірка для конкурсів малюнку і т.д. Все решта у нас є!

За свої 300 грн ви отримаєте: 101 сторінку, якісні ілюстрації та міні-історії про псів різних порід і професій  з 15-ти міст і 7-ми країн світу. Країн, які допомагають Україні виборювати право на свою свободу і незалежність.

Тому хто має бажання отримати не зовсім звичну книгу-розмальовку англійською мовою від Друзів Патрона – тепер це можна зробити в книгарні “Katebooks” за адресою:

м. Ірпінь, вул.Літературна 14-д – навіть назва вулиці говорить сама про себе.

або на сайті:
https://bit.ly/3wqpLTl 

Друзі Патрона йдуть далі – в школи Бучанської громади!

До речі  – в квітні загальна кількість дітей, яких ми навчали Мінній Безпеці з 2022 року перевищила 28 тисяч!

Безпечного і безвибухового нам усім життя!
Все буде Україна!
Слава Україні!

P.S. А тим часом у нас на підході вже друга розмальовка, яка буде присвячена  цуценятам різних відомих порід. Але про це вже трошки згодом…

Similar Posts