|

Шлях Єднання

Доброго дня – ми з Ірпеня!

Це наш давній друг і земляк – Володимир Нетребенко, який з перших днів повномасштабної війни займається активною волонтерської діяльністю.

В жовтні 2022 року він запустив міжнародний благодійний проект «Шлях Єднання», мета якого привернути увагу світу на проблему розмінування України, на яке зараз офіційно потрібно кілька сотень років!

Володя виготовив найбільший в світі Україно-Польський прапор розміром 30 на 20 метрів (вага 16 кг) і пройшов пішки від Вроцлава до Варшави – 347 км. В кожному місті він розгортав це полотнище і збирав на ньому підписи українських громадян, які захотіли долучитися до цього заходу.

Далі найбільший прапор Єднання України і Польщі був розгорнутий на площі у Варшаві, чим офіційно потрапив до Національного Реєстру Рекордів України.

На сьогодні на прапорі поставили свої підписи і побажання більше 4000 людей, серед яких – Перша Леді України, лікар Ольга Богомолець, наш боксер Денис Берінчик, мери міст, політики, дипломати та інші небайдужі люди.

Ми з Сергієм Товстоног стали останніми українцями, які поставили на ньому свої підписи  і слова підтримки від нашої організації – Друзі Патрона.

Зараз прапор вирушив до Польщі, де найближчим часом буде виставлений на живому благодійному аукціоні разом з іншими  унікальними лотами з України.

Основна ціль проєкту – зібрати 1 000 000 грн. на допомогу в розмінуванні України.

На ці кошти будуть придбані сучасні набори для розмінування, і передані конкретним підрозділам ДСНС, що зробить їх роботу біль ефективною і безпечною. Ці хлопці працюють зараз в тих місцях, де це найбільше потрібно.

Вартість одного такого набора на сьогодні –  30 тис. грн.

Друзі Патрона не могли залишитись осторонь такого потрібного заходу, і крім наших підписів ми долучаємось ще такими діями:

  1. Кошти від кожної проданої нашої NFT-картинки з колекції “Friends Of Patron International”, що створена на основі ідей школярів наших міст-героїв – Ірпінь, Буча і Гостомель,  з сьогоднішнього дня і до кінця травня, будуть спрямовані на цей проєкт.

    Сьогодні орієнтовна вартість кожної з них близько 100$ – тому на один набір їх потрібно купити не менше 8-ми штук. Це можна зробити на нашому NFT-сайті: https://bit.ly/3LxTkpL

2. Розуміючи, що далеко не кожен українець може долучитися до аукціону в Польщі або до купівлі NFT-картинки, ми створили окрему банку для збору коштів для цього проєкту. Тут кожен небайдужий може прийняти участь будь-якою сумою: https://bit.ly/3pmgeZC

Ціль банки  – 150 тис. грн або 5 наборів для розмінування

3. Ми готові провести безкоштовні онлайн-заняття з Мінної Небезпеки для дітей тих громадян і організацій, які приймуть участь у цьому заході. Просто напишіть нам – і ми знайдемо зручний для Вас час і формат.

Польща тут була вибрана не випадково, як країна, яка прихистила мільйони наших людей і продовжує надавати Україні таку необхідну зараз допомогу в усіх сферах.

Це зараз один з найближчих до нас друзів, який протягнув свою руку допомоги з самих перших днів повномасштабної війни. Щиро дякуємо полякам за це:

Dziękuję bardzo!

Я впевнений, що ще до початку аукціону, нам вдасться зібрати достойні кошти на цю, так необхідну усім нам зараз тему! Міни і нерозірвані боєприпаси – це дуже велике зло, з яким нам треба ще довго-довго боротися

Зрозуміло, що за передачу кожної зібраної гривні ми публічно відзвітуємо. Долучайтеся до нашого збору – ця тема буде актуальна ще не один десяток років, особливо після нашої перемоги!

У наших саперів зараз дуже багато роботи і  ми можемо в цьому їм дуже сильно допомогти!
На це зараз мало хто звертає уваги, але вони кожного дня спасають десятки життів українців, розміновуючи смертоносні залишки війни на нашій землі!

Безпечного і безвибухового нам усім життя!

Все буде Польща!
Все буде Україна!
Слава Польші і Україні!

Similar Posts