Друзі Патрона знову в Гостомелі

На другий рік свого існування, ми розуміємо, що у нас вже є своя маленька історія.

На минулому тижні ми працювали в Гостомельському ліцеї №1, де і починали свою трудову діяльність на початку листопада 2022, провівши тут свою першу сесію з Мінної Небезпеки для дітей.

Потім ми сюди завітали в червні цього року і тепер знову тут. Кожен раз у нас нові класи – все в залежності від графіка навчального процесу – сьогодні це четверті та п’яті.

У Гостомельських дітей завжди свої життєві історії – місто з перших днів повномасштабного вторгнення було в окупації, а потім і в активних бойових діях.

А про Гостомельський аеропорт і пошкоджену “Мрію” давно знає увесь світ!
Через це цьому містечку першому і було надано звання Героя України 8-го березня 2022 року.

Сьогодні тут у нас знову  своє маленьке досягнення – ми вперше проводили заняття в одному навчальному закладі одразу в двох місцях.
П’яті класи ми по черзі збирали в кабінеті інформатики, а для усіх четвертих ми провели загальний урок в актовому залі.

Ту вже все було на рівні – сцена, великий екран, мікрофон і т.д.
А ще до нас сюди на заняття завітали наші друзі і колеги з Міжнародного комітету Червоного Хреста України!

Наші волонтери мають сертифікати саме цієї організації, тому ми проходимо обов’язковий моніторинг своїх знань і навичок не рідше ніж раз на два місяці.
Дуже любимо цей ліцей ще й тому, що один з наших волонтерів – Андрій Дебелий працює тут вчителем і заступником директора.

А ще тут в листопаді 2022 року стартував наш конкурс малюнку, після якого ми випустили свою NFT-колекцію “Friends of Patron International” і тут же було перше нагородження наших номінантів.

Дуже гарний заклад, з професійними керівниками і достойним рівнем навчального і громадського процесів. Для дітей тут завжди проводиться багато цікавих і корисних заходів і активностей.

Ми обов’язково завітаєм сюди ще не один раз!
А поки що, майбутні Друзі Патрона, ми йдемо до вас!

Have a safe and explosion-free life!

Все буде Гостомель!
Everything will be Ukraine!
Glory to Ukraine!

Similar Posts