Старт NFT-колекції друзів Патрона

24.01.2023 в 17.00 по Києву офіційно стартувала наша колекція NFT.

Для тих, хто не зовсім в темі – це унікальні цифрові зображення, які будь-який охочий може придбати або продати за криптовалюту.

Що потрібно, щоб купити будь-який малюнок для себе:

  1. Зареєструвати собі криптогаманець – бажано на Metemask
  2. Поповнити його на необхідну суму
  3. Зайти на офіційний сайт колекції – http://bit.ly/4003hTm
  4. Вибрати та оплатити  необхідну кількість малюнків

А щоб першим покупцям було значно цікавіше, то поки що ми пропонуємо акцію – “Друзі Патрона 1+1”:

Будь-який покупець на кожну придбану картинку отримає ще одну в подарунок для свого друга!

Дуже дякуємо співзасновнику нашого проєкта Сергію Товстоногу за те, що він стояв тут пліч-о-пліч з нами з першого дня і взяв на себе всі технічні, комунікаційні та фінансові питання!
А їх було дуже багато, тому що ми не професійні виробники NFT, а ті люди, які з їх допомогою хочуть донести світу нашу непросту та унікальну історію!

Нагадаємо:
в жовтні 2022 року ми запустили Громадську ініціативу – “Друзі Патрона”, де з групою волонтерів  проводимо  заняття по правилам поводження з мінами й вибухонебезпечними предметами для школярів Бучанського району.

На сьогодні ми навчили майже 1800 дітей, від яких отримали  близько 300 малюнків друзів Патрона, яких вигадали і намалювали учні трьох наших Міст-Героїв Ірпеня, Бучі і Гостомеля.

Після перших же отриманих робіт, прийшла ідея зробити яскраву NFT-колекцію, взявши за основу самі цікаві дитячі ідеї і образи.

І ось майже після трьох місяців роботи – перша колекція “Friends Of Patron International” із 7000 зображень готова – і на них уявні Друзі Патрона з усього світу. Тут вони за допомогою комп’ютерної графіки перенесені в різні країни і на різні континенти.

Далі у нас планується вихід ще двох колекцій – менш масових і більш унікальних, але на іншу тематику.

А що зараз…
Кожен охочий вже може придбати скільки завгодно друзів Патрона за ціною 0,07 ETH (ефір)  за штуку – еквівалент приблизно 100$
Хоча у нас ринок NFT ще зовсім не освоєний, то на заході ця тема вже давно користується популярністю для різних унікальних виробів – малюнків, музики, картин і т.д.

Все це ми робимо для привернення уваги всього світу до теми Мінної небезпеки в Україні, яка вже давно офіційно визнана самою забрудненою вибухівкою країною у світі.

50% отриманих коштів ми направимо на допомогу жителям Бучанського району і маємо намір створити благодійний фонд, який може займатися проблемою розмінування України.

Тому ми не просто просимо гроші на якусь добру справу, а пропонуємо інвестицію в унікальну картинку з особливою історією і своїм вкладом в перемогу і відбудову  України!

Кому все це може бути цікаво?

Людям, які цікавляться криптовалютою, інвесторам, колекціонерам, фондам,  – або тим, хто просто захоче прийняти участь в цікавому і благодійному проекті. При тому, що така  інвестиція з часом завжди може вирости в ціні, і дасть додатковий прибуток своєму власнику.

Але у нас немає зараз на меті малювати райдужні перспективи – просто хочеться надати базову інформацію по цій історії, яку  ми показали усьому світу.

Дуже хочеться, щоб Друзів Патрона у світі стало більше!

Ми вирішили, що так буде чесно:
Коли 50% отриманих від вас коштів ми відправляємо на благодійність – то і ми вам подаруємо 50% наших унікальних картинок!

Тому зараз я пропоную всім зацікавленим два варіанти:

  1. Замовити картинку для себе
  2. Поділитися цією інформацією з тими людьми, хто повірить в наш проєкт

Наш NFT-сайт, де можна знайти свою картинку:
http://bit.ly/4003hTm

А там вже все зрозуміло – вибрали необхідну кількість, оплатили й отримали у своєму кабінеті! Далі ми вам відправимо подарункові NFT – на кожну придбану картинку – ще одна в подарунок!

До нових зустрічей, майбутні власники унікальних зображень “Друзів Патрона” – зараз ви вже будете з’являтись в різних куточках нашої планети!

Ми вже йдемо до вас!

Similar Posts