Про нашу NFT-колекцію

Доброго дня, ми Друзі Патрона!

Перед самим Новим Роком прийшов час розповісти детальніше про ідею нашої NFT- колекції, про яку ми вже не раз згадували.

У нас було три теми для дитячого конкурсу малюнку, після проведення якого було отримано 287 робіт з 5-ти шкіл наших трьох міст героїв – Ірпеня, Бучі та Гостомеля:

1)Друзі Патрона з різних країн і континентів.

2) Друзі Патрона з різних куточків України.

3)Можливі професії Друзів Патрона в мирному житті після нашої Перемоги.

Усе це були вигадані образи, які тільки могли уявити собі діти.

Вже після надходження перших робіт у нас з’явилася ціль популяризувати наш рух в усьому світі, втіливши найцікавіші й сміливі дитячі ідеї в повноцінну колекцію NFT-малюнків.

Це будуть унікальні цифрові зображення, які можна буде придбати будь-кому і з будь-якого куточка світу. У свою чергу, зібрані кошти допоможуть нам допомогти багатьом людям і надалі масштабувати наш проєкт.

Тепер кілька слів  про технічну частину.

Ми не просто відцифровуємо  дитячі малюнки, а беремо з них щонайцікавіші ідеї, допрацьовуємо до необхідного формату і тиражуємо. 

На цьому етапі нам була потрібна людина з художнім талантом, креативним мисленням і технічними навичками роботи з електронними малюнками. Адже втілити в життя дитячі ідеї – це неабияка відповідальність.

Ми познайомились з Сергієм Редьогою в Гостомелі – він волонтер в благодійному фонді наших друзів “Перемога України”, сам родом із Харкова і зараз проводить курси малювання для гостомельських дітей.

Також Сергій був автором ідеї і головним виконавцем вже відомого наземного муралу Мрія в парку “Щасливому” в Гостомелі площею 1179 кв.м, на який було витрачено більше ніж 300 кг фарби.

Він перейнявся нашою ідеєю і приклав до неї свою художню руку.

У результаті ми вирішили створити велику NFT-колекцію, яка буде складатися з трьох лінійок:

  1. Міжнародна – найбільш масова, яка буде присвячена Друзям Патрона з усього світу.

Тут буде близько 7 тис. цифрових малюнків.

2. Українська – Друзі Патрона з різних куточків України, кількістю близько 700 штук і з більшою унікальністю виконання.

3. Професійна – можливі професії друзів патрона в мирному житті. Тут кожен малюнок буде унікальним і їх ми плануємо створити близько 70 штук.

Перша лінійка технічно вже майже готова і ми плануємо її розмістити для загального доступу вже в другій половині січня 2023 року. Наступні будуть виходити тільки після офіційного старту і продажу попередньої.

Майбутній власник кожної нашої NFT-картини  відразу стає членом нашого міжнародного клубу Друзі Патрона і вступає до нашої крутої спільноти.

У нас вже є свій сайт “Друзі Патрона”, твіттер-аккаунт, також розробляється окремий NFT-сайт. Далі все, як і повинно бути – роадмапи, вайт-листи і всілякі технічні атрибути – але це вже залишимо для професійної NFT-тусовки.

Головне для нас те, що 50% зібраних коштів ми направимо на благодійність в Бучанському районі – обладнання шкіл, відбудова житла, спільні проєкти з фондами-партнерами і т.д. Ми будемо масштабувати свій проєкт Мінної Небезпеки до рівня всієї нашої країни.

Але це все в наших планах…

А поки що хто хоче слідкувати за нашими цифровими проєктами  – підписуйтеся на наш твітер за посиланням – https://twitter.com/friendsofp_org

Незважаючи на новорічні свята наша робота триває – разом ми можемо зробити багато корисного для України!

До зустрічі, майбутні друзі Патрона з усієї планети, гарних вам Новорічних свят!

Дуже скоро ми зустрінемося!

Similar Posts